Active DogAjankohtaista

Kurssit

Kauppa

Toimipaikat

Kouluttajat

Yritysinfo

YhteystiedotToimipaikat

Toimipaikat Active Dog Areena
Vuokraus ja kausikortit Areenan varauskalenteri Kenttien varauskalenteri


Active Dog Areena

Active Dog Areena on tammikuussa 2010 avattu koiraharrastushalli. Areena on käytettävissä ympäri vuoden ja lämpötila talvellakin on + 10-15 astetta.

Alustana on kumirouhetäytteinen tekonurmi, joka on asennettu halliin vuonna 2014. Se soveltuu täydellisesti agilityyn ja myös muihin koiraurheilulajeihin, sillä kumirouhetekonurmi tarjoaa pitävän alustan tiukoissakin käännöksissä. 20 mm kumirouhekerros takaa hyvät jousto-ominaisuudet ja pehmentää hypyiltä alastuloa.

Active Dog Areena sijaitsee Haukiputaalla, osoitteessa Verstasmutka 3, Martinniemi. Areenalle on nelostieltä matkaa 6 km ja bussillakin pääsee lähes ovelle saakka.

> Katso sijainti kartallaActive Dog Areenan koko on 18 x 50 metriä. Tiloista löytyy wc ja keittiö. Tila on pääsääntöisesti jaettu väliverholla kahdeksi harjoituskentäksi, joista toinen on kooltaan 18 x 28 m ja toinen 18 x 22 m. Molemmilla kentillä on käytettävissä agilityestesarja ja toko-hyppyeste. Tarvittaessa isompaa tilaa kentät voidaan myös yhdistää.

Talvella järjestämme kaikki omat kurssimme Active Dog Areenalla ja lisäksi vuokraamme sitä ympärivuotisesti seuroille ja treeniporukoille. Active Dog Areenaa ei vuokrata koiranäyttelyiden tai match show'n pitoa varten.

Areenalle on myös mahdollista lunastaa kausikortti, jolla voi käydä harjoittelemassa aina, kun jompikumpi kahdesta harjoittelukentästä on vapaana.