OneMind Dogs Coach

Minna, Tykki, Shotti ja Kuula

agikoivet@gmail.com

Minnalla on tällä hetkellä neljä bordercollieita, agilityeläkeläinen SM-tasolla kisannut Tykki (FI AVA BH Never Stop A Teddy Bear synt. 2004), SM-tasolla kisaava Kuula (FI AVA, FI H-AVA Yes, synt. 2009), kisauransa aloittanut Shotti (Promillen Edradour, synt. 2013) ja nuorimmainen, Kuulan poika, Bang (Speedoggie Going Out With A Bang, synt. 2015).

Agilityharrastuksen Minna aloitti vuonna 2000 ensimmäisen bordercolliensa Ruutin (Pikkupaimenen Sombrero, synt. 1999) kanssa ja laji vei heti mennessään. Uuden oppiminen ja asioiden ymmärtäminen on Minnalle tärkeää ja hän onkin kehittänyt osaamistaan OneMind Dogs -koutsien kanssa jo lähes kymmenen vuoden ajan. Minna on myös mukana 2015 alkuvuodesta käynnistetyssä OMD Coach -pilottihankkeessa.

Minna on kouluttanut agilityä yhdistyksissä vuodesta 2002 lähtien ensin Helsingissä Citybelgeissä ja sitten Tampereen Koiraurheilijoissa, Active Dog -koirakoulun koulutuksia keväästä 2015 alkaen ja kesäkoulutuksia Simossa omalla kentällä kesästä 2015 alkaen sekä seminaareja muualla Suomessa ja ulkomailla.

Minna on osallistunut Tykin kanssa Tehotiimiin 2007-2008, Kuulan kanssa NeXtLevel-leirityksiin 2011-2013, kauden 2014-2015 TopTeamiin ja Shotin kanssa NeXtOne leirityksiin 2015-2016. Mentaalivalmennus-osaamista on karttunut Vappu Alatalon ja Anne Talvitien opeissa.

”Kouluttaessa on mahtavaa nähdä kuinka koirat reagoivat eri asioihin ja miten nopeasti oppimista tapahtuu! Ohjaajien teknisten taitojen kehittäminen ja koirien osaamisen lisääminen kulkevat käsi kädessä. Parhaimmillaan agility on tiimityötä, jossa kumpikin, ohjaaja ja koira, käyttävät vahvuuksiaan, auttavat toisiaan ja saavat näyttää upeat taitonsa.”

Minnan linkit:
Koivet-Agility sivut
Koivet-Agility facebook-sivu
Minnan Youtube-kanava