OneMind Dogs Tekniikka 1 -ohjaustekniikkavideot katsottavissasi koko kurssin ajan, kun osallistut Agilityn möllivalmennuskurssi 1:lle!

OneMind Dogsin uudet, suomenkieliset Tekniikka 1-kurssiin kuuluvat ohjaustekniikkavideot sisältyvät Agilityn möllivalmennuskurssi 1:n opetusmateriaaleihin. Kun katsot treenikerran aiheeseen liittyvät artikkelit ja videot ennen ja jälkeen treenien, saat agilitytreeneistämme entistä enemmän irti!

Tulet opiskelemaan netissä tunneilla harjoiteltavien ohjaustekniikoiden teoriaa, opit millaisen linjan tekniikka luo koirallesi, ja millaiset askelkuviot auttavat sinua liikkumaan mahdollisimman tehokkaasti. Videoissa käydään läpi myös tekniikan opiskelu vaihe vaiheelta, ja lähdetään soveltamaan tekniikkaa osana rataa. Saat käyttöösi lisäharjoituksia, joita voit treenata vaikkapa kotona tai kausikorttilaisena OneMind Dogs Arenalla! Voit siis helposti painaa treenien yksityiskohdat mieleesi kertaamalla tunneilla oppimiasi asioita verkossa.

Kurssimateriaalien esikatselu nähtävissä kunkin lyhytkurssin ensimmäisestä videosta:
Valssi
Takaakierto
Puolivalssi
Vastakäännös
Sokkari
Takaaleikkaus
Viskileikkaus
Sivuirrotus

OneMind Dogs on koiran näkökulmaan perustuva koulutusmetodologia, jota Mari ja Mikko ovat mukana kehittämässä. OneMind Dogs on myös yritys, joka tarjoaa verkossa agilitykoulutukseen liittyviä opetusvideoita ja -artikkeleita, joista osa on ilmaisia ja osa saatavilla Premium-jäsenyysmaksulla.

Ohjaustekniikkavideot ovat Premium-sisältöä, joka sisältyy siis Agilityn möllivalmennuskurssi 1:n hintaan!

Lue lisää OneMind Dogsista www.oneminddogs.com