Tule ottamaan agilityn Games-luokat haltuun helmikuussa järjestettävissä Snooker- ja Gamblers-treeneissä! Tämän vuoden Games SM-kisat järjestetään Oulussa 17.-19.7.2020, joten nyt on hyvä hetki tutustua näihinkin lajeihin tai jos ne ovat jo entuudestaan tuttuja niin hioa taktiikat SM-kisakuntoon!

Treenipäivät ovat:
Snooker su 9.2.2020
Gamblers su 23.2.2020

Ratapiirros ja sen ohjeet lähetetään osallistujille etukäteen. Treenin alussa käydään lyhyesti läpi kyseisen kisamuodon säännöt ja saat vinkkejä oman radan suunnitteluun. Rataantutustumisen jälkeen harjoitellaan kilpailunomaista suoritusta useampi kierros, jolloin voit saamasi palautteen perusteella parantaa suoritustasi tai kokeilla vaikka erilaista suunnitelmaa seuraavalla kierroksella.

Kouluttajana Mikko Aaltonen, jolle on kertynyt kisakokemusta Games-luokista useista IFCS World Agility Championships -kisoista sekä USA:sta kahden eri järjestön Snooker ja Gamblers-kisoista. Mikko ja hänen koiransa Syke & Yks voittivat vuonna 2018 Suomen ensimmäisissä Games SM-kilpailuissa Gambler, Snooker ja Games Suomenmestaruudet.

Mikko, Syke & Yks Suomen ensimmäisissä Games Suomenmestaruuskilpailuissa 2018,
josta saavutuksena Gambler, Snooker & Games Suomenmestaruudet.

Lisätietoja Games-treenipäivistä ja ilmoittautumiset:
Snooker su 9.2.2020
Gamblers su 23.2.2020