Agilityn möllivalmennuskurssilla vahvistetaan esteosaamista tavoitteena saada esteet ratakuntoon sekä harjoitellaan perusohjaustekniikoita ja lyhyitä ratoja.

Kurssille osallistumisen tasovaatimuksena on, että vähintään Active Dog:n agilityjatkokurssi on käytynä. Ryhmät muodostetaan koirakoiden tason mukaan. Jos et ole aikaisemmin harjoitellut Active Dog:lla, niin otathan yhteyttä sopivan tasoryhmän selvittämiseksi.

Möllivalmennuskurssilla on 1 kk irtisanomisaika ryhmäpaikasta kesken kurssin luovuttaessa.

Agilityn möllivalmennuskurssi 8.1.2018-21.6.2018

OneMind Dogsin uudet, suomenkieliset Tekniikka 1 -kurssiin kuuluvat ohjaustekniikkavideot sisältyvät tämän kurssin opetusmateriaaleihin. Möllivalmennuskurssiin sisältyy OneMind Dogsin Tekniikka 1 -kurssisisältö ja käytössämme oleva online-opetusmateriaali tukee erinomaisella tavalla tunneilla tapahtuvaa ohjaustekniikoiden harjoittelua. Kun katsot treenikerran aiheeseen liittyvät artikkelit ja videot ennen ja jälkeen treenien, saat agilitytreeneistämme entistä enemmän irti!

Lue lisää OneMind Dogsin Tekniikka 1 -kurssin videoista.

Ohjaustekniikkavideot ovat OneMind Dogsin Premium-sisältöä, joka sisältyy tämän kurssin hintaan! Mikäli sinulla on jo OneMind Dogsin Premium-jäsenyys koko kurssin ajaksi, mainitse siitä kurssi-ilmoittautumisessasi.

Kurssille ei ole mahdollista ilmoittautua juuri nyt.

Päivämäärät

Kurssi sisältää 23 harjoituskertaa. Treenit ovat kerran viikossa pääsääntöisesti samana viikonpäivänä maanantaisin, torstaisin tai perjantaisin.

Kellonaika
Klo 9-22 välisenä aikana

Tuuraajat

OneMind Dogs Assistant Coachit

Ryhmäkoko
5 koiraa / 1,5 h

Hinta
Maksuerät 126 eur / 4 treenikertaa