Koirakoulu Active Dog

Yleistä, ehdot

Yleistä, ehdot

Kaikille kursseille osallistuvien koirien on oltava terveitä ja rokotettuja Suomen Kennelliiton ohjeiden mukaisesti. Poikkeuksena pentukurssit, joissa ei vaadita rokotuksia pennulta, jos pennun emä on rokotettu asianmukaisesti.

Kurssien, kausikorttien ja hallivuokrausten normaali maksutapa on lasku. Kurssit laskutetaan kokonaisuudessaan ennen kurssin alkua. Mahdollisista useammista laskutuseristä on maininta kurssiesittelyn kohdalla. Hinnat sisältävät alv 24%.

Meillä voit maksaa myös Smartum liikuntaseteleillä ja saldolla, ePassin verkkomaksulla sekä Edenredin virikeseteleillä ja mobiilimaksulla. Niillä voi maksaa agilitykursseja, hallin vuokrauksen ja kausikortin. Kaikki edellä mainitut ovat henkilökohtaisia ja niillä ei voi maksaa esimerkiksi lapsen tai muiden perheenjäsenten liikuntaharrastuksia. Maksettaessa Smartumilla, ePassilla tai Edenredillä perimme maksutavan muutoksesta 5 eur käsittelymaksun per lasku.

Kursseillemme osallistuminen ei edellytä minkään koiraharrastusseuran jäsenyyttä.

Juoksuiset nartut voivat osallistua kursseille housut jalassa.

Koko kauden (kevät- tai syyskausi) kestävissä agilityvalmennusryhmissä on 1 kk irtisanomisaika ryhmäpaikasta kesken kauden luovuttaessa. Irtisanomisaika ei koske lyhyempiä kursseja.

Jos et pääse omalle treenivuorolle, voit myydä paikan eteenpäin tai esim. vaihtaa jonkun kanssa.

Treenikertojen myynti/osto/vaihtoilmoitukset facebook-ryhmässä:
Treenikertojen myynti/osto/vaihto – Active Dog

Treeneihin osallistuva koira ei saa olla aggressiivinen eikä häiritä toisia kurssilaisia rähisemällä. Lisäksi koiran on oltava pentukursseja lukuunottamatta ohjaajansa hallinnassa niin, että tarvittaessa useampi koira voi tehdä harjoitteita vapaana yhtä aikaa.

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua maksutta 15 vrk ennen kurssin alkua. Jos ilmoittautuminen perutaan 1-14 vrk ennen kurssin alkua, Active Dog:lla on oikeus veloittaa 50% kurssin hinnasta. Kurssin alettua ei peruutuksia enää oteta vastaan.

Muodostamme ryhmät ja laadimme kurssiaikataulut sekä vahvistamme kurssipaikat 1-2 viikkoa ennen kurssin alkua. Samalla saavat ilmoituksen myös ne, joille kurssipaikkaa ei järjestynyt. Kurssipaikan saaneille lähetämme kurssi-infon ja maksutiedot.

Kursseille ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella, johon löytyy linkki kunkin kurssin alta.