Koirakoulu Active Dog

OneMind Dogs Arena

OneMind Dogs Arena

Kurssimme järjestetään OneMind Dogs Arenalla, lämpimässä (n. +15 astetta) tekonurmipohjaisessa hallissa. Areena sijaitsee Haukiputaalla, osoitteessa Teollisuustie 1, G-rakennus, Haukipudas.

Alustana on kumirouhetäytteinen tekonurmi. Se soveltuu täydellisesti agilityyn ja myös muihin koiraurheilulajeihin, sillä kumirouhetekonurmi tarjoaa pitävän alustan tiukoissakin käännöksissä. 20 mm kumirouhekerros takaa hyvät jousto-ominaisuudet ja pehmentää hypyiltä alastuloa.

OneMind Dogs Arenan koko on 24 x 50 metriä. Tila on pääsääntöisesti jaettu aidoilla kahdeksi harjoituskentäksi. Molemmilla kentillä on käytettävissä agilityestesarja ja toko-hyppyeste. Tarvittaessa isompaa tilaa kentät voidaan myös yhdistää.

OneMind Dogs Arenan tiloista löytyy myös wc:t ja suihkut.

Sijainti ja ajo-ohje

OneMind Dogs Arena sijaitsee Haukiputaalla, osoitteessa Teollisuustie 1, G-rakennus, Haukipudas.

Ajo-ohje: Nouse 4-tieltä Haukiputaan rampista (liittymä nro 15) ja aja Haukiputaalle päin 3 km. Käänny liikenneympyrästä oikealle Ukonkaivokseen. Aja 1,6 km ja käänny oikealle Teollisuustielle. N. 300 metrin jälkeen tulee Y-risteys. Kaarra oikealle ja jatka tietä eteenpäin (älä siis aja läpi portista). Käänny seuraavasta risteyksestä vasemmalle. OneMind Dogs Arena sijaitsee tien vasemmalla puolella olevassa suuressa teollisuusrakennuksessa. Parkkipaikat löytyvät tien päästä.

Vuokraus ja kausikortit

Vuokraamme OneMind Dogs Arenaa ympärivuotisesti seuroille ja treeniporukoille.  OneMind Dogs Arenaa ei vuokrata koiranäyttelyiden tai match show’n pitoa varten. OneMind Dogs Arenalle on myös mahdollista lunastaa kausikortti, joka oikeuttaa varaamaan treenivuoroja OneMind Dogs Arenalta.

Lue lisää:

Varauskalenteri

OneMind Dogs Arenan varaukset päivitetään varauskalenteriin. Vapaana olevina aikoina Arena on kausikorttilaisten käytössä.