Kausikorttilaisilla on oikeus käyttää OneMind Dogs Arenaa aina, kun varauskalenteriin ei ole merkitty varauksia. Varaukset päivitetään kalenteriin viimeistään yhtä päivää aikaisemmin.

Kausikortit myydään ensisijaisesti neljän kuukauden jaksoissa:

  • tammi-huhtikuu
  • touko-elokuu
  • syys-joulukuu

Kausikortti on henkilökohtainen. Alle 16-vuotiaat saavat harjoitella samaan talouteen kuuluvan kausikorttilaisen seurassa veloituksetta.

Neljän kuukauden kausikortti jatkuu automaattisesti aina seuraavalle kaudelle. Jos haluat irtisanoa kausikortin, ilmoita siitä sähköpostitse viimeistään 15 päivää ennen jakson päättymistä tai jo tilausvaiheessa, mikäli haluat kausikortin vain yhdelle 4 kk jaksolle.

Jos kentälle tulee samaan aikaan useampia kausikorttilaisia, harjoittelu tapahtuu saapumisjärjestyksessä. Tällaisessa tilanteessa yksi henkilö ei saa pitää koko kenttää varattuna yhtäjaksoisesti 15 min pidempään. Yhdessä voidaan myös sopia, että harjoitellaan yhdessä, yhtäaikaa tai vuorotellen.

Arki-illat klo 16-22 on varattu ensisijaisesti Active Dog:n kursseille. Vapaita kenttävuoroja on siis arkisin ainakin ennen klo 16 ja klo 22 jälkeen. Viikonloppuisin vapaita kenttävuoroja on myös runsaasti muutamaa kisaviikonloppua lukuunottamatta.

Kausikortteja on rajoitettu määrä. Tiedustelut ja tilaukset sähköpostitse.

Hinnasto

Kausikortti Active Dog:n viikkokurssilaiset Muut
Kausikortti 4 kk (tammi-huhti, touko-elo, syys-joulu) 140 eur / 4 kk 175 eur / 4 kk
 Kausikortti 1 kk  45 eur / kk 55 eur / kk
Kertamaksu vapaavuoroille 18 eur / kerta Ei saatavilla