Koirakoulu Active Dog

Kausikortit ja kertakäynnit

Kausikortit ja kertakäynnit

Omatoiminen treenaaminen OneMind Dogs Arenalla on mahdollista joko kausikortilla tai kertakäyntimaksulla.

Seuraavan viikon vapaat ajat tulevat varattaviksi varauskalenteriin yleensä edellisen viikon perjantaina. Kausikorttilaisilla on oikeus varata treenivuoroja varaussääntöjen (ks. alla) mukaisesti.

Jos olet tulossa treenaamaan kertakäyntimaksulla, varaa ja maksa haluamasi treenivuoro varauskalenterissa. Tehtyäsi varauksen ota yhteyttä 040 5298225 / Mikko (tekstiviesti) ja varmista, että saat kulkuoikeuden hallille. 

Kausikortilla tai kertakäyntimaksulla treenaavat varaavat siis treenivuoron etukäteen, jolloin treenikenttä on varattuna juuri sinua varten ja saat aina rauhassa harjoitella oman treenivuorosi ajan. Halutessasi voit jakaa treenivuorosi yhden tai useamman kausikorttilaisen tai kertakäynnin ostaneen henkilön kanssa.

Halli on pääsääntöisesti jaettu kahdeksi treenikentäksi umpiaidoilla. Useimmiten treenikentillä olevaa rataa ei saa muuttaa. Ratapohjat pyritään julkaisemaan kausikorttilaisten facebook-ryhmässä ja näin voit helposti suunnitella omat treenisi etukäteen.

Arki-illat ovat varattu ensisijaisesti kursseja varten. Aina välillä maanantaisin ja/tai perjantaisin toinen kenttä on vapaana kausikorttilaisia varten myös illalla. Viikonloppuisin vapaita kenttävuoroja on runsaasti muutamaa kisa- ja koulutusviikonloppua lukuunottamatta.

Kausikortti ja kertakäyntimaksu ovat henkilökohtaisia. Alle 16-vuotiaat saavat harjoitella samaan talouteen kuuluvan kausikorttilaisen seurassa veloituksetta.

Lyhyin mahdollinen kausikorttijakso on yksi kalenterikuukausi.

Neljän kuukauden kausikortti jatkuu automaattisesti aina seuraavalle kaudelle. Jos haluat irtisanoa kausikortin, ilmoita siitä sähköpostitse viimeistään 15 päivää ennen jakson päättymistä tai jo tilausvaiheessa, mikäli haluat kausikortin vain yhdelle 4 kk jaksolle.

Kausikortteja on rajoitettu määrä. Kausikorttitilaukset sähköisellä lomakkeella.

Kausikorttilaisten treenivuorojen varaussäännöt

 • Kausikortilla Active Dog:n OneMind Dogs Arenalla treenaavien tulee varata treenivuorot etukäteen ajanvarauspalvelussa.
 • Treenivuorot varataan varauskalenterista. Poikkeuksena klo 00-07 välillä ei tarvitse varata treenivuoroa, vaan kentät ovat silloin kausikorttilaisten vapaasti käytettävissä.
 • Seuraavan viikon varattavat ajat avataan kalenteriin yleensä edellisen viikon perjantaina.
 • Varaus on tehtävä koko nimellä (etunimi + sukunimi).
 • Varattavissa on 20, 40, 60 ja 80 minuutin treenivuoroja.
 • Kausikorttilaisella saa olla yhdellä viikolla (ma-su) enintään 80 min tulevia varauksia (esim. 4 x 20 min, 2 x 40 min tai 1 x 80 min). Kun treenivuoro on alkanut, se ei ole enää tuleva varaus ja voit tehdä uuden varauksen jo oman treenivuorosi aikana.
 • Kausikortti oikeuttaa käyttäjän varaamaan rajoittamattoman määrän treenivuoroja kausikortin voimassaoloaikana edellinen kohta huomioiden.
 • Halutessasi voit jakaa treenivuorosi yhden tai useamman kausikorttilaisen tai kertakäynnin ostaneen henkilön kanssa.
 • Kentän pitää olla vapaana seuraavalle käyttäjälle välittömästi treenivuorosi päättyessä.
 • Kausikortilla varatuilla treenivuoroilla ei saa harjoittaa kaupallista toimintaa.
 • Pyri varaamaan vain tarpeellinen aika kerrallaan, jotta treenikenttä ei ole turhaan tyhjillään.
 • Jos haluat perua varauksesi, tee se mahdollisimman aikaisin, jotta joku muu voi hyödyntää vapautuneen ajan. Myöhemmin kuin 24 h ennen tehdyt peruutukset onnistuvat vain ylläpitäjän toimesta. Ilmoita tällaisessa tapauksessa peruutuksesta Mikolle tekstarilla 0405298225 tai FB-viestillä. Aikaisemmat peruutukset varaaja pystyy tekemään itse.
 • Toistuvat viime hetken peruutukset, turhat varaukset tai hallin sääntöjen rikkominen voivat johtaa kulkuoikeuden menettämiseen.

Hinnasto

Kausikortti Active Dog:n viikkokurssilaiset Muut
Kausikortti 4 kk (tammi-huhti, touko-elo, syys-joulu)
Maksu 1, 2 tai 4 erässä.
190 eur / 4 kk
(47,50 eur/kk)
236 eur / 4 kk
(59,00 eur/kk)
Kausikortti 1 kk
57 eur / kk 70 eur / kk
Kertakäynti
Kertakäyntimaksu on henkilökohtainen.
Varaa ja maksa haluamasi treenivuoro varauskalenterissa. Tehtyäsi varauksen ota yhteyttä 040 5298225 / Mikko (tekstiviesti) ja varmista, että saat kulkuoikeuden hallille. Kiiretilanteessa voit myös soittaa.
20,00 eur / 20 min
27,50 eur / 40 min
35,00 eur / 60 min
42,50 eur / 80 min