Valmennusryhmät on tarkoitettu kilpaileville koirakoille, jotka ovat suorittaneet OneMind Dogsin Ohjaustekniikka 1 & Ohjaustekniikka 2 -kurssit.

Ryhmät muodostetaan koirakoiden tason mukaan. Jos et ole aikaisemmin harjoitellut Active Dog:lla, niin otathan yhteyttä sopivan tasoryhmän selvittämiseksi.

Ryhmät pyritään muodostamaan niin, että 1- & 2-luokassa kisaavien koirakoiden treenit ovat maanantaisin ja tiistaisin sekä 3-luokassa kisaavien treenit keskiviikkoisin ja torstaisin.

Valmennusryhmissä on 1 kk irtisanomisaika ryhmäpaikasta kesken kauden luovuttaessa.

Agilityvalmennusryhmä, kilpailevat PERUUTUSPAIKKAJONO 7.1.2019-27.6.2019

Voit ilmoittautua peruutuspaikkajonoon. Otamme yhteyttä, jos sopiva treenipaikka vapautuu.

Kirjoita ilmoittautumisesi viesti-kenttään, mitkä asiat olisivat mielestäsi sinun ja koirasi tärkeimmät treeniaiheet kevätkaudella. Kerro myös treenaatko viikkotreenien lisäksi itsenäisesti tai jossain muualla ohjatusti.

Päivämäärät

Kevään 2019 valmennusryhmäkausi sisältää 24 harjoituskertaa. Treenit ovat kerran viikossa pääsääntöisesti samana viikonpäivänä maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin tai torstaisin. Ryhmät pyritään muodostamaan niin, että 1- & 2-luokassa kisaavien koirakoiden treenit ovat maanantaisin ja tiistaisin sekä 3-luokassa kisaavien treenit keskiviikkoisin ja torstaisin. Ilmoita kuitenkin kaikki sinulle sopivat ajat!

Kellonaika
Klo 9-22 välisenä aikana, ilmoita sopivat ajat puolen tunnin tarkkuudella

Tuuraajat

OneMind Dogs Assistant Coach

Ryhmäkoko
5 koiraa/1,5h

Hinta
Maksuerät 122 eur / 4 treenikertaa

Ilmoittautumiset