Koirakoulu Active Dog

Agilitykisatreenit la 6.2.2021

Agilitykisatreenit la 6.2.2021

Tervetuloa kisatreeneihin, joissa on tarjolla helpompi ja haastavampi agilityrata sekä helpohko hyppyrata isolla kisamittaisella kentällä (koko halli käytössä)! Ratapiirrokset on jo julkaistu etukäteen Facebook-tapahtumassa.
 
Tarkoituksena on treenata rataantutustumista ja radan suoritusta mahdollisimman kisanomaisissa olosuhteissa: tapahtumassa on kuulutukset, sähköinen ajanotto, lähtölupa annetaan pillillä ja omaa suoritusvuoroa odotetaan lähtökarsinoissa.
 
Kisapaikkana toimii lämmin OneMind Dogs Arena (osoite Teollisuustie 1, G-rakennus, 90830 Haukipudas).
 
Hallissa on kerrallaan 8 koirakon ryhmä. Ensin ohjaajat tutustuvat yhteen tai kahteen rataan ja sen jälkeen juostaan kaksi kierrosta. Voit suorittaa eri radat eri kierroksilla, jos haluat kunnolla haastaa itseäsi rataantutustumisessa, tai saman radan kahteen kertaan, jos haluat mieluummin parantaa suoritustasi samalla radalla. Rata suoritetaan kisanomaisesti, eli ei saa jäädä radalle hinkkaamaan. Virheen sattuessa saa toki jonkun kohdan/esteen halutessaan uusia kuten virallisissa kisoissakin. Maksimiaika 2 min/suoritus.
 
Halutessasi voit ilmoittautua jopa kahteen ryhmään, jolloin voit suorittaa esimerkiksi kaksi eri rataa kahteen kertaan ja saat myös kaksi rataantutustumista. Jos haluat ilmoittautua useampaan ryhmään, täytä jokaisesta erillinen ilmoittautuminen.
 
Rajoitettu osanotto. Ilmoittautuminen päättyy su 31.1. tai aikaisemmin, jos maksimiosallistujamäärä tulee täyteen. Kannattaa siis ilmoittautua mahdollisimman pian! Ilmoittaudu tästä!
 
Ilmoittautumislomakkeella voit halutessasi ilmoittaa, mitkä kellonajat sinulle sopivat. Ryhmät pyritään kuitenkin muodostamaan siten, että ryhmässä olisi mieluiten vain yhden kokoluokan koiria. Treenit ajoittuvat klo 9 ja 20 välille.
 
Ilmoittautumismaksu 17 eur / 2 starttia. Maksu suoritetaan tilille etukäteen. Maksutiedot ilmoitetaan samalla, kun paikat vahvistetaan.
 
Aikataulu ja lähtölistat julkaistaan viimeistään ke 3.2. Facebook-tapahtumassa.
 
Turvallisen osallistumisen takaamiseksi:
  • Yksi ryhmä on hallissa n. 45 min, jonka jälkeen 15 min tauko ennen seuraavaa ryhmää. Tauon aikana tapahtuu ryhmien vaihto. Oman suoritusvuoron jälkeen poistutaan ripeästi hallista.
  • Kasvomaskia on käytettävä muulloin kuin omalla suoritusvuorolla ja lähtökarsinoissa.
  • Odotusalueella pidetään yli 5 m turvavälit.
  • Ylimääräisiä henkilöitä ei sallita.
  • Hallille ei saa tulla, jos sinulla on minkäänlaisia flunssaoireita.
  • Käsien pesu tai desinfiointi halliin tullessa ja pois lähtiessä. Muista käsihygieniasta huolehtiminen myös maskin käyttöön liittyen. Käsidesiä löytyy useasta paikasta, joten voit käyttää sitä myös treenien aikana.