OneMind Dogs Tekniikka 2 seminaari 13.1.2018-14.1.2018

OneMind Dogs Tekniikka 2 – seminaarissa harjoitellaan kahden päivän aikana perusteellisesti kahdeksan eri ohjaustekniikkaa: Pakkovalssi ja sen sovellukset, Japanilainen, Päällejuoksu, Putkijarru, Sylikäännös, Poispäinkäännös, Niisto ja Jaakotus.

Seminaarissa käymme läpi kunkin ohjaustekniikan teorian ja miten eri ohjauselementit vaikuttavat kyseisessä tekniikassa, opit millaisen linjan tekniikka luo koiralle, ja millaiset askelkuviot auttavat sinua liikkumaan mahdollisimman tehokkaasti. Harjoittelemme tekniikoita aluksi ilman koiraa keskittyen saamaan ohjauselementit kohdalleen, sitten koiran kanssa ja lopuksi soveltaen tekniikoita osana rataa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Seuraavat kurssit alkavat tammikuussa 2018

Ilmoittautuminen tammikuussa alkaville kursseille on avattu!

Ilmoittautumalla to 14.12. mennessä olet parhaiten mukana ryhmäpaikkojen jaossa. Ryhmäpaikat vahvistetaan ennen joulua.

Ilmoittautuessasi valitse kaikki ne kellonajat, jotka käyvät sinulle (ei pelkkiä toiveita). Muodostamme ryhmät ilmoittautumislomakkeella annettujen tietojen perusteella. Mitä useampi aika sinulle sopii, sitä todennäköisempää on ryhmäpaikan järjestyminen.

Agilityn hieman uudistettu kurssitarjonta:

  • Agilityyn valmistava kurssi 1
  • Agilityyn valmistava kurssi 2
  • Agilityn alkeiskurssi
  • Agilityn jatkokurssi
  • Agilityn möllivalmennuskurssi
  • Agilityvalmennusryhmät, kilpailevat (tasoluokat 1, 2 & 3)
  • Agilityvalmennusryhmät, SM-taso (kansalliselle ja kansainväliselle tasolle tähtääville koirakoille)

Agilityyn valmistavat kurssit sekä alkeis- ja jatkokurssit ovat 10 treenikerran kursseja, joissa treeniaika on yksi tunti ja ryhmässä 4-5 koiraa kurssista riippuen.

Möllivalmennuskurssi ja valmennusryhmät kestävät juhannukseen asti sisältäen 23 treenikertaa. Treeniaika on 1,5 tuntia ja ryhmässä on 5 koiraa.

Myös uudet rally-tokokurssit alkavat tammikuun loppupuolella ja ilmoittautuminen niihin aukeaa pian.

Lue lisää kurssien sisällöistä ja ilmoittaudu mukaan!

Active Dog:lla treenataan tästedes OneMind Dogs Arenalla!

OneMind Dogs Oy ja Active Dog ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Oulu saa toisen maailman ensimmäisistä OneMind Dogs Arena -koiraurheiluhalleista. Toinen halli lanseerataan samanaikaisesti Kaarinaan.

OneMind Dogs on innovatiivinen, suomalainen koirankoulutusmetodologia ja -brändi, joka on saanut laajalti kansainvälistä tunnustusta muilta koirankouluttajilta ja -omistajilta ympäri maailman. Yrityksen päätuote on verkkopalvelu, joka tarjoaa koirankoulutukseen liittyviä opetusvideoita ja -artikkeleita kuukausimaksua vastaan. OneMind Dogsin suosio on suurimmillaan Pohjois-Amerikassa, josta tulee noin 70% yrityksen liikevaihdosta. Talouselämä listasi OneMind Dogsin hiljattain kymmenen silmälläpidettävän start-upin listalleen.

Yhteistyösopimuksen myötä OneMind Dogs osoittaa arvostavansa suomalaisia ja pohjoisia juuriaan. OneMind Dogsin päävalmentajat Mikko Aaltonen ja Mari Kaplas perustivat Koirakoulu Active Dogin Haukiputaalle 10 vuotta sitten, ja he kuuluvat myös OneMind Dogs Oy:n perustajiin. Aaltonen ja Kaplas ovat kansainvälisesti erittäin kysyttyjä agilityvalmentajia. Viime syksynä heidän ja muiden suomalaisten OneMind Dogs -valmentajien agilityleiri Kanadassa myytiin loppuun muutamassa tunnissa.

OneMind Dogs Arenat:

  • Teollisuustie 1, Haukipudas / Yhteistyössä Active Dogin kanssa
  • Maalarimestarintie 11, Kaarina / Yhteistyössä T:mi Kelpokoiran kanssa

> OneMind Dogs Oy:n tiedote

OneMind Dogs Arena